Thuis ProductenOud Chinees Porselein

Blauw en Wit de Kruik Vroeg Chinees Porselein van het Glans Rood Cijfer

Blauw en Wit de Kruik Vroeg Chinees Porselein van het Glans Rood Cijfer

  • Blauw en Wit de Kruik Vroeg Chinees Porselein van het Glans Rood Cijfer
  • Blauw en Wit de Kruik Vroeg Chinees Porselein van het Glans Rood Cijfer
Blauw en Wit de Kruik Vroeg Chinees Porselein van het Glans Rood Cijfer
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Levertijd: 7 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 1
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

Kruik van het glans de Rode Cijfer

,

Het Vroege Chinese Porselein van de cijferkruik

,

De blauwe en Witte Kruik van het Glans Rode Cijfer

Blauw en wit de kruik Oud porselein van het glans rood cijfer

 

Overglazeemail
Het term „overglaze email wordt“ gebruikt om emaildecoratie op de oppervlakte van een glans te beschrijven die reeds in brand is gestoken. Zodra geschilderd, het stuk een tweede keer, gewoonlijk bij een lagere temperatuur worden in brand gestoken.
Het eerste gebruik van overglaze het emailleren wordt gevonden op de misstap-behandelde waren van noordelijk China. Dit was een innovatie van de Jin-dynastie (1115-1234), met gedocumenteerde stukken zodra 1201. Dit waren utilitaire waren, niet voor keizergebruik. Onder de keizers van Ming (1368-1644) en dynastie de van Qing (1644-1911), bereikten de diverse technieken van overglaze het emailleren hun hoogten op het verwerkende centrum in Jingdezhen.

 

32 cm hoog, 10,5 cm-diameter, 10,5 cm-voetdiameter, 19 cm-buik

[Onze winkelbelofte]:

Alle inzamelingen in deze winkel worden verkocht aan een premieprijs, in de geest van „eerst op integriteit-gebaseerd, reputatie“, met beperkte investering en inzameling van onbeperkte rijkdom.

Alle schatten in deze opslag worden genomen in soort, en de winkelier heeft hun beste het niet-professionele schieten doen beschrijven. Als er om het even welke afwijking is, zal het daadwerkelijke product heersen. Als u om het even welke vragen hebt, te raadplegen gelieve de eigenaar.

Onze verpakking is veilig en professioneel, en wij zijn alleen verantwoordelijk voor het verschepen schade. Als er om het even welk probleem is, zullen wij het overeenkomstig de regels van het platform behandelen. Wij verheugen ons oprecht op het samenwerken met u;

Deze inzameling heeft verreikende implicaties, en de favoriete collectoren zouden moeten om meer aandacht te besteden en hen te verzamelen!

 

Verkopersbelofte
1. De dienstverplichting
A. koopvaardijverplichting
1. De verkopersbeloften de partij eerlijk om te beschrijven.

2. Als de verkoper niet de transactie verkoopt, zal de verkoper de storting aan de succesvolle bieder terugbetalen.

3. Nadat bieden succesvol is, zal de partij het vrije nationaal zijn verschepen (behalve Hong Kong, Macao en Taiwan). De punten meer dan 50 kilogram (30 kilogram overmaats meubilair) wegen of een gebied die groter dan 2 vierkante meters zijn niet inbegrepen in het pakket. De tweedehandse onroerende goederen auto's, het onroerende goederen vervoersmateriaal, en de beroemdheidsvergaderingen zijn niet inbegrepen.

B. de Verplichting van het veilingshuis
Vriendschappelijke herinnering: Volgens de wetten van de Volksrepubliek China, heeft het veilingshuis de wettelijke die kwalificaties van veilingsexploitanten, en organiseert en voert veilingsactiviteiten binnen het werkingsgebied uit door de wetten en het beleid van de Volksrepubliek China wordt toegelaten. Alle cliënten, bieders, de kopers en andere betrokken partijen die aan de veilingsactiviteiten van culturele overblijfselen, online het bieden veilingen deelnemen, kunstwerken en andere die inzamelingen door veilingshuizen worden georganiseerd en worden uitgevoerd zullen worden geacht om akkoord gegaan te zijn en zullen verblijven door de „Veilingswet van de Volksrepubliek China“.

1. Volgens de „Veilingswet van de Volksrepubliek China“, belooft het veilingshuis om de partij eerlijk te beschrijven.

2. Als het veilingshuis niet verkoopt, zal het veilingshuis de storting terugbetalen en zal de succesvolle bieder compenseren.

3. Betreffende de inzameling van de dienstprijzen voor veilingshuizen: Volgens de „Veilingswet van de Volksrepubliek China“, na het succesvolle bieden, moeten de bieders de goedgekeurde die verhouding en de hoeveelheid de dienstprijzen overeenkomstig de overeenkomst van het veilingshuis (de hoeveelheid de dienstprijzen op de productpagina wordt beschreven) betalen.

4. Betreffende de vracht: de bieder zal voor de vracht, behoudens de daadwerkelijke productomschrijving van het veilingshuis verantwoordelijk zijn. (Bijvoorbeeld, moeten de extra verzekeringskosten voor waardevolle goederen door de succesvolle bieder worden gedragen).

2. De basisdiensten voor veilingsactiviteiten
1. Belofte eerlijk te beschrijven: De verkoper belooft om het eerlijk te beschrijven. Zodra een partij met inconsistente beschrijving wordt gevonden, kan de koper aan JD.com binnen de bepaalde termijn klagen nadat de transactie succesvol is.

2. Margebescherming: de verkopers moeten een hogere werkende marge betalen om het veilingsplatform in te gaan, en de de rechtenbescherming van kopers is gewaarborgd.

3. De speciale diensten van veilingshuizen
A. Geen terugkeer van 7 dagen zonder reden wordt niet gesteund
De veilingspartijen zijn verschillend van gewone online aankopen. De meesten van hen zijn wezen of hebben een kleine hoeveelheid. De consumenten kopen partijen door het bieden. Zodra zij worden verkocht, zal de waarde van de partij worden beïnvloed. 7 dagen van onredelijke terugkeer wordt niet gesteund.

B. steun off-line voorproef
Als het biedende agentschap off-line voorproef steunt, betekent het dat het bedrijf het trefpunt aan voorproef de veiling heeft geselecteerd. De bieder kan het daadwerkelijke veilingspunt iemand anders vóór het eind van de veiling persoonlijk of door controleren; als de bieder niet aan de te waarderen plaats komt, zal het als standaardveilingspunt de daadwerkelijke eigenschappen worden beschouwd.

C. Ongeveer het authentificatiecertificaat
Als het veilingshuis verkiest om een authentificatiecertificaat, de verkopersbeloften dat te verstrekken de gepubliceerde partij een authentificatiecertificaat boven het provinciale niveau verkregen heeft of een geschreven die authentificatietekst door de auteur wordt uitgegeven. Anders, zal het het niet verstrekken.

Blauw en Wit de Kruik Vroeg Chinees Porselein van het Glans Rood Cijfer 0

Contactgegevens
Jiangsu Shengde Import and Export Trade Co., Ltd

Contactpersoon: shengde

Tel.: +8613915839029

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)