Thuis ProductenOud Chinees Porselein

Yuan Blue And White Porcelain-Vaas van het Kruik de Chinese Porselein

Yuan Blue And White Porcelain-Vaas van het Kruik de Chinese Porselein

  • Yuan Blue And White Porcelain-Vaas van het Kruik de Chinese Porselein
  • Yuan Blue And White Porcelain-Vaas van het Kruik de Chinese Porselein
  • Yuan Blue And White Porcelain-Vaas van het Kruik de Chinese Porselein
  • Yuan Blue And White Porcelain-Vaas van het Kruik de Chinese Porselein
  • Yuan Blue And White Porcelain-Vaas van het Kruik de Chinese Porselein
  • Yuan Blue And White Porcelain-Vaas van het Kruik de Chinese Porselein
Yuan Blue And White Porcelain-Vaas van het Kruik de Chinese Porselein
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: The yuan blue and white porcelain jar
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Levertijd: 7 dagen
Levering vermogen: 1
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Yuans blauw en wit porselein
Hoog licht:

Yuan Chinese Porcelain Vase

,

Blauwe en Witte Chinese Porseleinvaas

,

Blauwe en Witte Porseleinkruik

De kruik van het yuans blauwe en witte porselein

Beschrijft het blauwe en witte porselein van Yuan Dynasty, de belangrijkste decoratie voor de „de Bergkaart van spookguzi“, de meester van Zonbak Guzi in Qi-de herhaalde die verzoeken van Ambassadeurssouday, is overeengekomen om dalen om de Yan gevangen Qi-Zonbak en het verhaal van Dugu Chen te redden

zijn grote pot op de „spookvallei onderaan de heuvel“ patroon voor overhandigd onderaan het unieke blauwe en witte porselein in de yuans. Het patroon is Gui Guzi-zitting op een kar door een tijger en een luipaard wordt getrokken die. De levensechte ontwerpen en het gevoelige penseelwerk op de potten zijn het werk van een kunstenaar eerder dan een vakman, dat de potten dan gewoon blauw en wit porselein ongebruikelijker maakt. Deze kruik is een zeldzaamheid

De duidelijke voet van de bodem brede cirkel, rechte mond korte hals, lippen lichtjes dik, kleischouder om buik, geleidelijk aan breder onder de schouders, geleidelijk aan aan de buik, aan het eind van het lichte afromen. Het blauwe en witte patroon wordt getrokken met ingevoerd die kobaltmateriaal, in vier lagen wordt verdeeld, is één laag verfraaid met waterrimpelingen, is de tweede laag verfraaid met het kronkelen van takpioenen op de schouder, is de derde laag verfraaid met het thema van „Gui Gu Zi Xia Shan“ op de buik, en het lagere deel van de vierde laag is verfraaid met de misvormde die Lotus-binnenkant van het bloemblaadjepatroon met schat wordt geschilderd, algemeen als „acht grote codes wordt bekend“.

Is het yuans blauwe en witte porselein zeldzame goederen. In weinigen is het overlevende yuans blauwe en witte porselein, die een karakterverhaal van het thema schilderen zeldzaam.

Verkopersbelofte
1. De dienstverplichting
A. koopvaardijverplichting
1. De verkopersbeloften de partij eerlijk om te beschrijven.

2. Als de verkoper niet de transactie verkoopt, zal de verkoper de storting aan de succesvolle bieder terugbetalen.

3. Nadat bieden succesvol is, zal de partij het vrije nationaal zijn verschepen (behalve Hong Kong, Macao en Taiwan). De punten meer dan 50 kilogram (30 kilogram overmaats meubilair) wegen of een gebied die groter dan 2 vierkante meters zijn niet inbegrepen in het pakket. De tweedehandse onroerende goederen auto's, het onroerende goederen vervoersmateriaal, en de beroemdheidsvergaderingen zijn niet inbegrepen.

B. de Verplichting van het veilingshuis
Vriendschappelijke herinnering: Volgens de wetten van de Volksrepubliek China, heeft het veilingshuis de wettelijke die kwalificaties van veilingsexploitanten, en organiseert en voert veilingsactiviteiten binnen het werkingsgebied uit door de wetten en het beleid van de Volksrepubliek China wordt toegelaten. Alle cliënten, bieders, de kopers en andere betrokken partijen die aan de veilingsactiviteiten van culturele overblijfselen, online het bieden veilingen deelnemen, kunstwerken en andere die inzamelingen door veilingshuizen worden georganiseerd en worden uitgevoerd zullen worden geacht om akkoord gegaan te zijn en zullen verblijven door de „Veilingswet van de Volksrepubliek China“.

1. Volgens de „Veilingswet van de Volksrepubliek China“, belooft het veilingshuis om de partij eerlijk te beschrijven.

2. Als het veilingshuis niet verkoopt, zal het veilingshuis de storting terugbetalen en zal de succesvolle bieder compenseren.

3. Betreffende de inzameling van de dienstprijzen voor veilingshuizen: Volgens de „Veilingswet van de Volksrepubliek China“, na het succesvolle bieden, moeten de bieders de goedgekeurde die verhouding en de hoeveelheid de dienstprijzen overeenkomstig de overeenkomst van het veilingshuis (de hoeveelheid de dienstprijzen op de productpagina wordt beschreven) betalen.

4. Betreffende de vracht: de bieder zal voor de vracht, behoudens de daadwerkelijke productomschrijving van het veilingshuis verantwoordelijk zijn. (Bijvoorbeeld, moeten de extra verzekeringskosten voor waardevolle goederen door de succesvolle bieder worden gedragen).

2. De basisdiensten voor veilingsactiviteiten
1. Belofte eerlijk te beschrijven: De verkoper belooft om het eerlijk te beschrijven. Zodra een partij met inconsistente beschrijving wordt gevonden, kan de koper aan JD.com binnen de bepaalde termijn klagen nadat de transactie succesvol is.

2. Margebescherming: de verkopers moeten een hogere werkende marge betalen om het veilingsplatform in te gaan, en de de rechtenbescherming van kopers is gewaarborgd.

3. De speciale diensten van veilingshuizen
A. Geen terugkeer van 7 dagen zonder reden wordt niet gesteund
De veilingspartijen zijn verschillend van gewone online aankopen. De meesten van hen zijn wezen of hebben een kleine hoeveelheid. De consumenten kopen partijen door het bieden. Zodra zij worden verkocht, zal de waarde van de partij worden beïnvloed. 7 dagen van onredelijke terugkeer wordt niet gesteund.

B. steun off-line voorproef
Als het biedende agentschap off-line voorproef steunt, betekent het dat het bedrijf het trefpunt aan voorproef de veiling heeft geselecteerd. De bieder kan het daadwerkelijke veilingspunt iemand anders vóór het eind van de veiling persoonlijk of door controleren; als de bieder niet aan de te waarderen plaats komt, zal het als standaardveilingspunt de daadwerkelijke eigenschappen worden beschouwd.

C. Ongeveer het authentificatiecertificaat
Als het veilingshuis verkiest om een authentificatiecertificaat, de verkopersbeloften dat te verstrekken de gepubliceerde partij een authentificatiecertificaat boven het provinciale niveau verkregen heeft of een geschreven die authentificatietekst door de auteur wordt uitgegeven. Anders, zal het het niet verstrekken.

Yuan Blue And White Porcelain-Vaas van het Kruik de Chinese Porselein 0

Contactgegevens
Jiangsu Shengde Import and Export Trade Co., Ltd

Contactpersoon: shengde

Tel.: +8613915839029

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)