Thuis ProductenOud Chinees Porselein

Het Chinese Porselein van Tang Dynasty Tang Sancai Ancient

Het Chinese Porselein van Tang Dynasty Tang Sancai Ancient

  • Het Chinese Porselein van Tang Dynasty Tang Sancai Ancient
  • Het Chinese Porselein van Tang Dynasty Tang Sancai Ancient
  • Het Chinese Porselein van Tang Dynasty Tang Sancai Ancient
  • Het Chinese Porselein van Tang Dynasty Tang Sancai Ancient
  • Het Chinese Porselein van Tang Dynasty Tang Sancai Ancient
  • Het Chinese Porselein van Tang Dynasty Tang Sancai Ancient
  • Het Chinese Porselein van Tang Dynasty Tang Sancai Ancient
  • Het Chinese Porselein van Tang Dynasty Tang Sancai Ancient
  • Het Chinese Porselein van Tang Dynasty Tang Sancai Ancient
Het Chinese Porselein van Tang Dynasty Tang Sancai Ancient
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Ancient Chinese Porcelain
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Consultable
Levertijd: 1
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

Tang Dynasty Tang Sancai

,

Tang Sancai Ancient Chinese Porcelain

,

Tang Dynasty Ancient Chinese Porcelain

Het Chinese Porselein van Tang Dynasty Tang Sancai Ancient

 

Tang Sancai is een algemene die voorwaarde voor aardewerk van het Tang-graf wordt opgegraven, en de recentere geleerden beschouwden het als termijn voor de classificatie van keramiek. Tang Sancai verwijst niet specifiek naar die drie kleuren. Onder de diverse types van aardewerkbeeldjes, aardewerkstandbeelden, en ander die aardewerk van de graven van Tang Dynasty wordt opgegraven, hebben wat slechts enig-kleur of tweede-kleur. Er zijn vele artefacten, maar zij hebben complexere en kleurrijke kleuren. In het algemeen, naast de witte grond van het karkas, zijn de drie kleuren van lood, geel, groen, en cyaan het gemeenschappelijkst, en zij zijn ook het artistiekst in de het mengen technieken van de drie kleuren. Tang Sancai heeft minder werktuigen, en er zijn meer poneys, kleine huisdieren, en klein gevogelte. Zij allen hebben rijke artistieke bedoelingen, vooral de aardewerkbeeldjes van diverse cijfers en bovennatuurlijke cijfers, die de artistiekste waarde hebben. De Sancai-waren tonen de diverse die werktuigen in het daadwerkelijke leven in Tang Dynasty worden gebruikt, maar in deze werktuigen, wordt de vorm van het sociale leven op dat ogenblik volkomen voorgesteld, en de vorm en de hoeveelheid de Ming-waren en andere voorwerpen die werden begraven worden, bepaald volgens de rang van het graf en de grootte van de familie. Bijvoorbeeld, in het systeem van Tang Liming-waren, zijn er 90 dingen boven de derde rang, 60 dingen boven de vijfde rang, en 40 dingen boven de 9de rang. De paardmarionet is één voet langer. Andere muziekteams, kindbedienden, en prestigieuze kostuums worden ook bepaald door hun rangen tijdens hun leven. Aan het eind van vroeg Tang Dynasty, begon de wind van dikke begrafenis. Van de bloei van Tang Dynasty aan midden en recent Tang Dynasty, werd de wind van dikke begrafenis meer en meer populair. De waren reisten door de straten en de graven van Chen. , Menselijke cijfers, voedsel en drankpassers, bijna zoals offers. Omdat Tang Dynasty het gebruik van de waren van Sancai Ming als funerary voorwerpen benadrukte, sinds de bouw van de Spoorweg van Henan Bianluo in recente Qing Dynasty, zijn een groot aantal Sancai-waren en de beeldjes opgegraven in Tang-graven in de noordelijke voorsteden van Luoyang en andere plaatsen. Ongeacht zijn vorm en kleur, heeft Tang Sancai uiterst hoge artistieke vindingrijkheid. Het heeft de aandacht van mensen in Japan, Europa en de Verenigde Staten, aangetrokken en aan hoge prijzen gekocht. Sindsdien

 

 

Verkopersbelofte
1. De dienstverplichting
A. koopvaardijverplichting
1. De verkopersbeloften de partij eerlijk om te beschrijven.

2. Als de verkoper niet de transactie verkoopt, zal de verkoper de storting aan de succesvolle bieder terugbetalen.

3. Nadat bieden succesvol is, zal de partij het vrije nationaal zijn verschepen (behalve Hong Kong, Macao en Taiwan). De punten meer dan 50 kilogram (30 kilogram overmaats meubilair) wegen of een gebied die groter dan 2 vierkante meters zijn niet inbegrepen in het pakket. De tweedehandse onroerende goederen auto's, het onroerende goederen vervoersmateriaal, en de beroemdheidsvergaderingen zijn niet inbegrepen.

B. de Verplichting van het veilingshuis
Vriendschappelijke herinnering: Volgens de wetten van de Volksrepubliek China, heeft het veilingshuis de wettelijke die kwalificaties van veilingsexploitanten, en organiseert en voert veilingsactiviteiten binnen het werkingsgebied uit door de wetten en het beleid van de Volksrepubliek China wordt toegelaten. Alle cliënten, bieders, de kopers en andere betrokken partijen die aan de veilingsactiviteiten van culturele overblijfselen, online het bieden veilingen deelnemen, kunstwerken en andere die inzamelingen door veilingshuizen worden georganiseerd en worden uitgevoerd zullen worden geacht om akkoord gegaan te zijn en zullen verblijven door de „Veilingswet van de Volksrepubliek China“.

1. Volgens de „Veilingswet van de Volksrepubliek China“, belooft het veilingshuis om de partij eerlijk te beschrijven.

2. Als het veilingshuis niet verkoopt, zal het veilingshuis de storting terugbetalen en zal de succesvolle bieder compenseren.

3. Betreffende de inzameling van de dienstprijzen voor veilingshuizen: Volgens de „Veilingswet van de Volksrepubliek China“, na het succesvolle bieden, moeten de bieders de goedgekeurde die verhouding en de hoeveelheid de dienstprijzen overeenkomstig de overeenkomst van het veilingshuis (de hoeveelheid de dienstprijzen op de productpagina wordt beschreven) betalen.

4. Betreffende de vracht: de bieder zal voor de vracht, behoudens de daadwerkelijke productomschrijving van het veilingshuis verantwoordelijk zijn. (Bijvoorbeeld, moeten de extra verzekeringskosten voor waardevolle goederen door de succesvolle bieder worden gedragen).

2. De basisdiensten voor veilingsactiviteiten
1. Belofte eerlijk te beschrijven: De verkoper belooft om het eerlijk te beschrijven. Zodra een partij met inconsistente beschrijving wordt gevonden, kan de koper aan JD.com binnen de bepaalde termijn klagen nadat de transactie succesvol is.

2. Margebescherming: de verkopers moeten een hogere werkende marge betalen om het veilingsplatform in te gaan, en de de rechtenbescherming van kopers is gewaarborgd.

3. De speciale diensten van veilingshuizen
A. Geen terugkeer van 7 dagen zonder reden wordt niet gesteund
De veilingspartijen zijn verschillend van gewone online aankopen. De meesten van hen zijn wezen of hebben een kleine hoeveelheid. De consumenten kopen partijen door het bieden. Zodra zij worden verkocht, zal de waarde van de partij worden beïnvloed. 7 dagen van onredelijke terugkeer wordt niet gesteund.

B. steun off-line voorproef
Als het biedende agentschap off-line voorproef steunt, betekent het dat het bedrijf het trefpunt aan voorproef de veiling heeft geselecteerd. De bieder kan het daadwerkelijke veilingspunt iemand anders vóór het eind van de veiling persoonlijk of door controleren; als de bieder niet aan de te waarderen plaats komt, zal het als standaardveilingspunt de daadwerkelijke eigenschappen worden beschouwd.

C. Ongeveer het authentificatiecertificaat
Als het veilingshuis verkiest om een authentificatiecertificaat, de verkopersbeloften dat te verstrekken de gepubliceerde partij een authentificatiecertificaat boven het provinciale niveau verkregen heeft of een geschreven die authentificatietekst door de auteur wordt uitgegeven. Anders, zal het het niet verstrekken.

 

Het Chinese Porselein van Tang Dynasty Tang Sancai Ancient 0

Contactgegevens
Jiangsu Shengde Import and Export Trade Co., Ltd

Contactpersoon: shengde

Tel.: +8613915839029

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)