Thuis ProductenHandschoenen van het latex de Medische Examen

OEM van het het Latex Medische Examen van pvc Grote de Handschoenen Beschikbare Handschoenen X

OEM van het het Latex Medische Examen van pvc Grote de Handschoenen Beschikbare Handschoenen X

  • OEM van het het Latex Medische Examen van pvc Grote de Handschoenen Beschikbare Handschoenen X
  • OEM van het het Latex Medische Examen van pvc Grote de Handschoenen Beschikbare Handschoenen X
OEM van het het Latex Medische Examen van pvc Grote de Handschoenen Beschikbare Handschoenen X
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: OEM
Certificering: CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: KARTONdoos
Levertijd: 7 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 200000pcs/day
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Kleur: Blauw, wit, zwart, geel Grootte: M, L, S, XL
Eigenschappen: Medische Materialen & Toebehoren, Medische Polymeermaterialen & Producten, Injectie & Pu Materiaal: Latex, pvc, Beschikbare Handschoenen in Latex
Hoog licht:

OEM van het het Latex Medische Examen van pvc Grote Handschoenen X

,

Pvc-Grote Handschoenen X van het Latex Medische Examen

,

OEM Beschikbare Grote Handschoenen X van pvc

 

van het de handschoenenlatex van het latexonderzoek van het Examenhandschoenen de Medische beschikbare medische handschoenen

Inleiding

 

het rubberlatexbedrijf verstrekt een waaier van de handschoenen van het latexalgemeen medische onderzoek die een uitstekende barrière aan bacteriële verontreiniging aanbieden. Onze algemeen medisch onderzoekhandschoenen worden geadviseerd voor gebruik in de ziekenhuizen, klinieken, huizen voor de oude, algemene praktijkapotheken en de laboratoria.
Het Thaise rubberlatexbedrijf produceert de handschoenen van het latexalgemeen medische onderzoek voor levering op OEM basis aan enkele belangrijke merken in de medische industrie. Ons eigen merk wordt prosafe goed goedgekeurd in de medische industrie en internationaal - erkend als een benchmark voor hoogte - kwaliteit. Onze poeder-vrije ambidextere onderzoekshandschoenen zijn enkel juist voor gebruik in clean-room milieu waar de poederverontreiniging niet wenselijk is. Zijn de Prosafe poeder-vrije handschoenen ideaal voor individuen overgevoelig aan proteïne in latexhandschoenen. Dank aan ons uniek proces onze poeder-vrije handschoenen heeft uiterst - lage niveaus van uittrekbare proteïne.

 

Packing&Shipping

100 PCs/doos, 10 dozen/karton, MOQ=1800-kartons
Of kan verpakking als klantenverzoek
Het verschepen: 30 dagen na bevestig de orde
 

Waarom ons

AIC evolueerde van een vroeger stadium van de invoer en de uitvoerbedrijf, waarvan het één van het prominentste concurrentievermogen is om cliënten met professionele oplossingen snel en precies aan te bieden. Vóór de levering van elke industriële oplossing, of een gestandaardiseerde of aangepaste product en de dienst, AIC moeten de beste kennis van klant krijgen moeten een nauwkeurigste aanbieding zelfs met inbegrip van de naleving van zijn lokale die normen – niet verzekeren tot parametrische vereisten worden beperkt, ook dekking die die beperkingen op toepassingsvoorwaarden breken, differentiatie van gelijkaardige producten en de unieke voorkeur van de klant. AIC-de producten en de industriële regelingen zullen veilig geleverd worden door onze globale logistiekpartners, en volgens beschikbaar terugkoppelen na de cycli van de begintoepassing verder geleverd. Het is onze opdracht om nog de betere diensten aan te bieden

 

Q1. Wat is uw termijnen van verpakking?
A: Over het algemeen, pakken wij onze goederen in kartons in. Als u juridisch octrooi hebt geregistreerd, kunnen wij de goederen in uw gemerkte vakjes inpakken na het krijgen van uw autorisatiebrieven.

Q2. Kan ik één paarsteekproeven vóór plaatsorde vragen?
A: Ja kunnen wij door uw steekproeven produceren, kunnen wij u steekproeven verzenden kostenloos, maar de klantenbehoefte om koerier te betalen kostte zelf.
Q3. Hoe ongeveer uw levertijd?
A: Over het algemeen, zal het 5 weken na het ontvangen van uw vooruitbetaling nemen. De specifieke levertijd hangt van de punten en thequantity van uw orde af.
Q4: Hoe maakt u tot onze zaken verhouding op lange termijn en goede?
A: 1. Wij houden goede kwaliteit en concurrerende prijs om ons klantenvoordeel te verzekeren;
2. Wij respecteren elke klant als onze vriend en wij doen oprecht zaken en maken vrienden met hen, geen kwestie waar zij uit komen.
 

Contactgegevens
Jiangsu Shengde Import and Export Trade Co., Ltd

Contactpersoon: shengde

Tel.: +8613915839029

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten